ČAJ

Zeliščni Čaj – Konoplja Bio

Zeliščni čaj
Čaj

Zeliščni Čaj – Konoplja Bio

Zeliščni čaj
Liste konoplje že stoletja uživamo tudi kot čaj. Ima rahlo senast in zelnat okus z lahkimi rastlinskimi notami, ki je prepoznan le za liste konoplje.

In zakaj bi pili konopljo?

-Že ena skodelica čaja na dan pomaga pri lajšanju kroničnih bolečin. Čaj ima sicer počasen ampak dolgotrajen učinek in je zato še posebej koristen pri kroničnih obolenjih, kot so rak, AIDS, MS in revmatoidni artritis.
-Prav tako ima pozitivne učinke pri lajšanju depresije in stresa, ker je močno protivnetno sredstvo, ki pomaga preprečiti otekanje možganov, kar je glavni razlog za nasanek depresije in tudi stresa.
-Konoplja znanstveno dokazano izboljšuje delovanje pluč. THC tudi zmanjšuje rast tumorja pri plučnem raku. Če imate težave z dihali je konopljin čaj zelo priporočjiv.
-Čaj iz konoplje je super tudi za vaše srce. Kanabinoidi namreč znižujejo krvni tlak in izboljšujejo cirkulacijo v človeškem tkivu. Kar pa pomaga tudi za dobro regeneracijo po športnih naporih.
Čaj iz konoplje tudi lajša simptome slabosti in je priporočjiv tudi za lajšanje kroničnih slabosti pri ljudjeh, ki se zdravijo s kemoterapijo.

Izberite možnost:

SKU: 26146 Category Tag
SKU: 26146 Category Tag

1.90 3.40 

Brezplačna dostava nad 30 eur

Dostava od 2-5 dni

Ni na zalogi

Ta izdelek trenutno ni na zalogi.

Podrobnosti

Sestavine čaja:

list bio konoplje

Priprava čaja:

/

Te zanima kako pravilno pripravitikavo iz kafetiere ?

Te zanima kako pravilno pripraviti espresso kavo ?

Iskalnik

Povpraševanje

Zeliščni Čaj – Konoplja Bio