Nanni logo vector web Za gostince

Zanesljiv partner s svežo in vrhunsko kavo

Ste gostinec in želite zaneslivega partenerja z vrhunsko kavo? Tukaj smo, da vam pomagamo uvesti, posodobiti ali preoblikovati vaš program kave z zagotavljanjem izjemne kave, opreme, tehničnih storitev in izobraževanja. Želimo vam pomagati, da svojim gostom ponudite kavno izkušnjo po katero se bodo še vračali.

Zakaj sodelovati z nami

Z sodelovanjem boste pridobili vse kar potrebujete za pripravo vrhunske kave. Od sveže pražene kave do gostinske opreme, rednega servisa, izobraževanja in podpore takrat ko jo potrebujete.

01

Svetovanje

Imamo več 30 let izkušenj v kavni industriji in strokovnjake, ki bodo z veseljem delili svoje znanje, vam bodo pomagali in svetovali skozi celoten proces. Ne glede na to, ali potrebujete pomoč pri izbiri, naročilu ali servisu, bo naša ekipa vedno na voljo.

Nanni Mitja barista portret 1 Za gostince
Nanni 02 servis Za gostince

02

Servis

Usposobljeni tehniki bodo poskrbeli za namestitev in nemoteno delovanje aparatov. Mesečno izvajamo rutinske preglede in vzdrževanja, tako da lahko vi uživate v pripravi vrhunskih kav. Ob morebitnih okvarah pa nudimo hitro podporo in servis.

03

Gostinska oprema

Kot zastopniki Sanremo, Mazzer, Fiorenzato in drugih blagovnih znamk vam lahko zagotovimo potrebno opremo in dodatke za vašo kavarno ali restavracijo. Pomagamo vam pri izbiri prave opreme ter vam ponujamo možnost izposoje, najema ali nakupa po najboljših cenah.

Odkrijte vrhunsko kavo in gostinsko opremo v našem showroomu.

Odkrijte vrhunsko kavo in gostinsko opremo v našem showroomu.

Smo zastopniki za:

Nanni sanremo logo Za gostince
Nanni fiorenzato logo Za gostince
Nanni mazzer logo Za gostince
Nanni kavna akademija barista Za gostince
Nanni kavna zrna Za gostince
Nanni kava Za gostince

04

Izobraževanje

Pravilna priprava espressa je ključna pri zagotavljanju vrhunskega napitka. V Nanni kavni akademiji poskrbimo, da vaše osebje pridobi vse potrebno znanje o pripravi kave in vzdrževanju opreme. Tako boste vi in vaši zaposleni lahko svojim gostom ponudili popolno kavo.

05

Nanni kava za gostince

Smo slovenska pražarna z najboljšimi kavami z vsega sveta. Poleg lastnih kavnih mešanic nudimo tudi samostojne kave in kavne mešanice po naročilu. Z našo pražarno zagotavljamo svežino kave s stalnim nadzorom procesa praženja in konsistenco okusa.

Kakovost, ki se jo okusi

Ponudite svojim gostom doživetje z našo sveže praženo kavo. Skrbno izbrana zrna, pražena z natančnostjo zagotavljajo uravnotežen in bogat okus vsake espresso kavne skodelice.

Nanni espresso kavne mešanice

Nudimo več vrhunskih espresso kavnih mešanic, katerim zaupa mnogo naših partnerjev in ljubiteljev kave. To so kavne mešanice, s katerimi ne morete zgrešiti.

Kavne mešanice po meri

Ponujamo vam možnost, da pripravimo kavne mešanice, ki bodo prilagojene samo za vaš lokal. Z našim raznolikim izborom zrn in različnimi pražitvami lahko ustvarimo edinstveno mešanico.

Nanni Kavna trio adijo Za gostince

Podjetje Nanni

Vaš zanesljiv partner s svežo kavo

Kot dolgoročn partner si prizadevamo ne samo zagotavljati dosledna, kakovostna, strokovno pražena in okusna zrna, ampak tudi delovati kot podporni steber za naše partnerje.

Nanni zanesljiv partner kava pada Za gostince

+ 3000 kg

kilogramov mesečno pražene kave

0 +

zaposlenih

0 +

gostincev

Nanni Kavna dozivetja Za gostince
Želite iztopiti iz
povprečja?

Ste lastnik restavracije, kavarne ali bara, ki si želi izstopiti iz povprečja in ustvariti kavno izkušnjo za svoje goste? Z našo celostno kavno podporo vam to lahko pomagamo doseči. Verjamemo, da so dostava, usposabljanje, oprema in storitve prav tako pomembni kot naše sveže pražene kave.

Če vas zanima sodelovanje z nami, nas kontaktirajte preko spletnega obrazca.

Group 49 Za gostince

Obiščite nas

Odprto: po dogovoru

Ponudite svojim gostom najboljše. Sodelujte z nami za vrhunske kavne trenutke!

Obiščite nas

Nanni showroom

Odprto: po dogovoru

Nanni Kavna dozivetja Za gostince
Povpraševanje

Iskalnik

Povpraševanje