Naša misija je sveža in trajnostna

V naš izbor pridejo kave z zgodbo ter močnim karakterjem. Za njimi stojijo pridelovalci, s katerimi si delimo iste vrednote: poštenje, skrb za okolje, živali in ljudi ter željo ponuditi najboljše. Naše poslanstvo je, da vrhunska kavna zrna spražimo do perfekcije in vam jih ponudimo sveže pražena, saj tako ohranijo najboljšo aromo in okus.

Naše vrednote

Nanni direktor lastnik portret Misija Nanni - o nas

Franci Opara

Lastnik podjetja

Frame 4 Misija Nanni - o nas

Misija

Sloveniji ponuditi različne kave sveta

Bili smo med prvimi, ki smo v Slovenijo pripeljali kavne specialitete iz različnih koncev sveta. Naša strast je okusiti kaj novega in raziskovati različne okuse. Pri kavi nismo nikoli sprejemali kompromisov na račun slabše kakovosti. Veliko več nam pomeni prodati manj in dobro, kot pa veliko in povprečno.
Nanni cupping prikaz Misija Nanni - o nas
Mask Group 3 Misija Nanni - o nas

Mitja Jarc

Glavni barista

Več kot 20 let izkušenj v kavni industriji
Certificirani pokuševalec kave IIAC (mednarodno združenje kavnih preizkuševalcev)
Profesionalni barista združenja SCAE (evropsko kavno združenje)
Certificirani pražar kave SCAE (evropsko kavno združenje)

Frame 4 Misija Nanni - o nas

Misija

Dvigniti nivo pitja kave v Sloveniji

Tudi Slovenci smo gurmani. Zavedanje in znanje o kulinariki, vinu in tudi kavi zelo hitro raste. Kot pionirji v Sloveniji vidimo občuten napredek tako pri ponudbi kakovostnih kav, kot tudi kupcih, ki iščejo nekaj več. To nam daje nove moči in nove izzive za naprej.

Mitja Jarc

Glavni barista

Frame 4 Misija Nanni - o nas

Misija

Dvigniti nivo pitja kave v Sloveniji

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sit amet mattis eros. Donec at sodales tellus. Maecenas ut molestie metus, nec congue ex. Etiam eget nisl accumsan, ultricies purus ut, interdum ex. Pellentesque imperdiet est at ullamcorper porttitor.

Podjetje Nanni

0 +
Let podjetja
0 +
Izdelkov v ponudbi
0 +
Skodelic dnevno
Že 30 let iščemo in pražimo najboljša kavna zrna s celega sveta. Pripravljamo vrhunske espresso kavne mešanice ter kavne specialitete s posameznih koncev sveta. Imamo popolnoma avtomatiziran proizvodni proces, ki je ključen pri zagotavljanju konstantne kakovosti praženja in mešanja kav. Naše stranke ne želijo povprečja, temveč od nas pričakujejo najboljšo kavo in partnerja, na katerega se lahko 100 % zanesejo. Veseli nas dejstvo, da se kavica Nanni dnevno pripravi v več kot 10.000 skodelicah.
Nanni galerija razdeljeno 2 Misija Nanni - o nas
Nanni galerija razdeljeno 3 Misija Nanni - o nas
Nanni galerija razdeljeno 4 Misija Nanni - o nas
Nanni galerija razdeljeno 1 Misija Nanni - o nas

Naš proces

Mask Group Misija Nanni - o nas

1

Izbor zrn kave

Pri izboru najboljših svetovnih kav so nam v pomoč naši dobavitelji ter združenje SCA, ki skrbi za napredek mikro-pridelovalcev kav. Za zagotavljanje stalne kakovosti kave je ključna tako senzorična analiza, kot tudi kemična analiza, katero zaupamo našim partnerjem.
Mask Group 1 Misija Nanni - o nas

2

Praženje in mletje

Glede na strukturo, velikost zrna ter seveda botanično vrsto in način priprave kave se razlikuje način praženja. Praženje prilagodimo tako, da iz kave izvabimo najboljše arome in okus.
Nanni preizkusanje Misija Nanni - o nas

3

Preizkušanje in prodaja kave

O kavi nikoli ne bomo vedeli vsega! To je seveda težko priznati, vendar nas ravno to dejstvo žene k nadaljnjemu raziskovanju. Kot tudi to, da naša spoznanja lahko delimo z vami.
Vabimo te, da pokukaš v našo trgovino in preizkusiš svežino kave

Iskalnik

Povpraševanje