Pripomočki za kavo

PREIZKUS FLAIR-a

Pripomočki za kavo

PREIZKUS FLAIR-a

FLAIR je vrhusnski espresso pripomoček, ki zadovolji najboj zahtevne uporabnike in pivce prave espresso kave. Izberi enega od modelov na brezplačni preizkus in se prepričaj.

Izberite možnost:

0.00 

Brezplačna dostava nad 30 eur

Dostava od 2-5 dni

6-mesečna naročnina na kavo

Kavno potovanje

Posebna ponudba ob nakupu kavnega pripomočka.

30.20 € za 12 vzorcev kav

Ni na zalogi

Ta izdelek trenutno ni na zalogi.

PREIZKUS FLAIR-a

Flair je povsem manualni pripomoček za pripravo kave. S pomočjo moči vaših rok ustvarite pritisk do 12 barov kar je več kod dovolj za kuhanje espressa. Rabite samo še vročo vodo in fino mleto kavo.

Flair ima zaradi svoje izdelave izredno dolgo življensko dobo. Deloval bo namreč dokler boste toliko pri moči, da si še pripravite kavo.

Poleg uporabe je izredno enostaven za vzdrževanje in takorekoč z njim nimate nobenih dodatnih stroškov vzdrževanja.

Enostavno ga lahko zložite v prenosni kovček in tako vas lahko spremlja povsod kamor vas pelje srce.

Prirpava espressa je primerljiva kot espresso pripravljen na profesionalnem kavnem aparatu.  Moč sile naših rok je namreč zelo težko nadomestiti z vodnimi tlačilkami. Kavni aparati z dobrimi vodnimi tlačilkami pa so veliko dražji.

Prepričan sem, da vas bo navdušil, zato vam omogočam, da ga brezplačno tudi preizkustie.

Mitja Jarc, barista

FAQs:

Kako naročim testni Flair?
Testni Flair naročite kot bi opravili navaden nakup blaga. Izbrani model Flaira, dodate v košarico in nadaljujete z nakupom. Ispolnete podatke o dostavi in načinu plačila poštnih stroškov.

Ali Flair dobim na dom?
Naročeni Flair dobite na dom, v kolikor se odločite da ga testirate skupaj z nami, izberite da želite Flair prevzeti v Hotelu Opara. Lahko se dogovorimo za skupni test Flaira tudi v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kopru sporočite vaše želje v komentarju.

Koliko stane testiranje?
Testiranje je brezplačno.

Koliko časa ga lahko testiram?
Test po pogodbi traja 3 dni od prejema in se lahko po želji stranke podaljša. Po končanem testnem obdobju, stranka Flair vrne pošiljatelju.

Lahko odkupim testni Flair?
Testni Flair se na željo stranke lahko odkupi. Ceno določi prodajalec. Cena je odvisna od modela, od same uporabe in stanja obrabe naprave.

Kaj če je Flair poškodovan oz. se poškoduje?
V primeru, da stranka prejme poškodovano napravo, to javi pošiljatelju. Pošiljatelj poškodovano napravo zamenja za novo. V kolikor se Flair poškoduje zaradi malomarnosti stranke pošiljatelj lahko zahteva odškodnino za napravljeno škodo.

Kako vrnem preizkušen Flair?
Po zaključku testiranje se Flair vrne pošiljatelju osebno ali preko pošte na naslov: Opara d.o.o., Goliev trg 13, 8210 Trebnje, telefon 040 645 252 Mitja.

Kaj potrebujem za prevzem testnega Flair-a?
Za sam prevzem naprave boste potrebovali osebni dokument, da vas poštar lahko legitimira. Pri prevzemu podpišete tudi izjavo, o prevzemu naprave in same splošne pogoje testiranja.

Kakšno kavo potrebujem?
Potrebujete čim bolj sveže in ekstra fino mleto kavo. Identično kot za profesionalni espresso avtomat. Za testiranje vam bomo poleg Flair-a poslali tudi pravilno mleto kavo.

Kako segrejem vodo?
Vodo segrejete malo do vrelišča med 92 in 95°C. Vrela voda ni primerna za kuhanje espressa, spet prehladna voda ne bo naredila prave ekstrakcije.

Kateri model naj izberem?
Lahko izbirate med vsemi modeli. Predlagam pa, da v kolikor se šele srečujete s pripravo espresso kave je najbolje, da si izberete Flair NEO, ki je enostaven za uporabo in ne zahteva prevelike natančnosti pripravljalca kave. V kolikor vam priprava espressa ni tuja in želite pripraviti vrhunski kavni napitek pa morate preizkusiti Flair PRO2. Signature in Classic sta najboljša za vse, ki si boste dnevno pripravili 1 do 2 kavici. V kolikor pa boste pripravljali več kavic dnevno in želite ne prisegate na kompromise pa je za vas vsekakor Flair 58.

Tehnični podatki

Teža
aparat – 2,27 kg, kovček 0,8 kg

Dimenzija kovčka
32cm x 23cm x 8cm

Glava za kuhanje
Standard

Kapaciteta rezervarja
60ml

Premer portafiltra
40mm

Max količina kave
40ml

Doziranje
17 gramov
Pokaži
Te zanima kako pravilno pripraviti espresso kavo ?
Te zanima kako pravilno pripravitikavo iz kafetiere ?

Iskalnik

Povpraševanje

PREIZKUS FLAIR-a