Nanni naslovna barista poznavalec Barista poznavalec

TEČAJ - MODUL 03

Barista poznavalec

Nanni naslovna barista poznavalec Barista poznavalec

Idealen za vse tiste, ki že imajo izkušnje s barista veščinami in želijo raziskati, kako izboljšati kakovost kave ter se pripraviti na bolj kompleksne naloge v barista poklicu.

Trajanje tečaja: 2dni po 6h

Število tečajnikov: max. 4

Lokacija: Showroom Nanni Trebnje (Navodila za pot)

Cena: 450 €

20% popust za naše partnerje in njihove zaposlene.

Rezervacija termina: Barista poznavalec

Loading...

Tečaj Barista poznavalec

Idealen za vse tiste, ki že imajo izkušnje s barista veščinami in želijo raziskati, kako izboljšati kakovost kave ter se pripraviti na bolj kompleksne naloge v poklicu barista. Poglobimo se v razumevanje same kave ter različnih okusov kave glede na: izvor, različnih načinov obdelave kavne češnje, raznolikosti praženja surove kave, doziranje in grobosti mletja pražene kave ter kakovosti vode in časa ekstrakcije espresso kave. Zanimal nas bo senzorični vidik same ekstrakcije espressa ter prepoznavanje različnih stopenj ekstrakcije. Pridobili pa bomo tudi nove tehnike pri ustvarjanju z mlekom oz. latte art. Tečajniki bodo pridobili znanje za samostojno opravljanje barista dela z različnimi kavnimi mešanicami in samostojnemu prezentiranju kavnih specialitet, tečaj pa je primeren tudi za pridobitev drugega dela SCA certifikata BARISTA INTERMEDIATE.

Modul 03 - Barista poznavalec
Tečaj je primeren za:
Nanni kavna akademija Barista poznavalec
Nanni kavna zrna Barista poznavalec
Nanni kava Barista poznavalec

Nanni kavna akademija

Ste že barista ali to želite to postati? Želite razširiti svoje poklicne sposobnosti, naši tečaji obsegajo več stopenj. Od popolnega začetnika, ki se spoznava z kavo do kavnega specialista. Vsi tečaji vključujejo praktično delo, ki vam dajejo priložnost, da uporabite naučene veščine.

Ostali tečaji

Nanni 01 barista zacetnik Barista poznavalec
Barista začetnik

MODUL 01

75 €

Nanni 02 barista pripravnik Barista poznavalec
Barista pripravnik

MODUL 02

100 €

Nanni 04 barista specialist Barista poznavalec
Barista specialist

MODUL 04

850 €

Iskalnik

Povpraševanje