Pripomočki za kavo

Tehtnica Exagram

Pripomočki za kavo

Tehtnica Exagram

Exagram je tehtnica za kavo, ki vam omogoča natančno merjenje količine kave in vode za popolno pripravo espresso napitkov. Z visoko natančnostjo in enostavnim upravljanjem je nepogrešljiva za ljubitelje espressa.

Izberite možnost:

SKU: 623079 Categories ,
SKU: 623079 Categories ,

Na zalogi

39.90 

Brezplačna dostava nad 30 eur

Dostava od 2-5 dni

6-mesečna naročnina na kavo

Kavno potovanje

Posebna ponudba ob nakupu kavnega pripomočka.

30.20 € za 12 vzorcev kav

Ni na zalogi

Ta izdelek trenutno ni na zalogi.

Tehtnica Exagram

Wacaco Exagram je tehtnica, ki je posebej zasnovana za kavne ljubitelje in navdušence nad natančno pripravo kave. Ponuja več funkcij in možnosti, ki pomagajo doseči popolno razmerje med kavo in vodo ter zagotavljajo dosledne rezultate. Nekaj glavnih funkcij, ki jih omogoča tehtnica Wacaco Exagram, so:

Natančno merjenje: Tehtnica nudi natančno merjenje mase kave in vode v gramih. S tem omogoča dosledno upoštevanje pravilnih razmerij med kavo in vodo, kar je ključno za pripravo kakovostne skodelice kave.

Prikaz teže in časa: Tehtnica ima integriran zaslon, ki prikazuje natančno maso kave in vode, pa tudi časovnik za nadzor ekstrakcijskega časa. To omogoča boljši nadzor nad celotnim postopkom priprave kave.

Tariranje in ničliranje: Tehtnica omogoča enostavno tariranje, kar pomeni, da lahko nastavite težo na nič in tako natančno merite samo dodano kavo ali tekočino brez vključevanja teže posode.

Samodejni izklop: Tehtnica je opremljena s funkcijo samodejnega izklopa, kar pomaga pri varčevanju z baterijo. Če tehtnica ni v uporabi za določen čas, se samodejno izklopi in tako podaljša življenjsko dobo baterije.

Kompaktna in prenosljiva: Tehtnica Wacaco Exagram je kompaktna in lahka, kar omogoča enostavno prenašanje in uporabo kjerkoli. To je idealno za domačo uporabo, potovanja ali kampiranje, saj vam omogoča, da vedno dosežete pravo razmerje med kavo in vodo, ne glede na okolje.

Tehtnica Wacaco Exagram je odličen pripomoček za vsakega resnega kavnega navdušenca, ki si želi doseči najboljše rezultate pri pripravi kave. Z natančnim merjenjem in praktičnimi funkcijami vam pomaga doseči konsistenten okus in izboljša vašo kavno izkušnjo.

Tehnični podatki
Dimenzije: 124x77x24 mm Teža: 128 g Materiali: ABS, nerjavno jeklo, silikon. Območje tehtanja: 0,3 g ~ 2 kg Interval tehtanja: 0,3 g ~ 999,9 g (d = 0,1 g), 1 kg ~ 2 kg (d = 1 g) Največji čas delovanja števca: 29 minut in 59 sekund Samodejni izklop: Po 5 minutah Zaslon z osvetlitvijo: LCD. Po 90 sekundah se osvetlitev zaslon zmanjša. Enote: g/oz Napajanje: 1,5Vx2
Pokaži
Te zanima kako pravilno pripraviti espresso kavo ?
Te zanima kako pravilno pripravitikavo iz kafetiere ?
Priporočamo še

Iskalnik

Povpraševanje

Tehtnica Exagram