PRIPOMOČKI ZA KAVO

Saeco Aulika Evo Office

Kavni aprat

Saeco Aulika Evo Office

SKU: 4109025 Categories ,

Za nakup tega izdelka pošljite povpraševanje.

Ni na zalogi

Ta izdelek trenutno ni na zalogi.

Saeco Aulika Evo Office

V čisto novi preobleki, dodana nova tehnologija in nov design. Drzen dizajn. Elegantna podoba. Profesionalne in funkcionalne komponente. Zaslon na dotik s fotorealističnimi slikami za izbiro pijač in vsekakor futuristični izgled. Zelo zmogljiv in visokotehnološki videz. In popolnoma ustreza vsakemu delovnemu mestu, od najbolj elegantnega do najbolj neformalnega. V kombinaciji s sveže praženo kavo iz domače pražarne, pa bo delovna vnema prav gotovo narasla. Vrhusnki kavni avtomat po super ceni v našem edinstvenem paketu, ki ga ne morete zavrniti: - nakup aparata z 1 letno garancijo, - priklop in nastavitve na najboljšo kavo pripravimo mi, - izberate lahko med različnimi kavami in kavnimi mešanicami iz naše pražarne, - mesečno vam dostavimo sveže pražena kavna zrna iz naše domače pražarne glede na vaše potrebe, - mesečno vam opravimo generalno čiščenje aparata in preventivni pregled, - možen nakup na mesečne obroke. Izberite željeno kavno mešanico, označite koliko kavic v povrpečju dnevno popijete in način plačila kavnega aparata.

Podrobnosti

Grelnik za hitro segrevanje za kavo brez čakanja

Grelnik za hitro segrevanje zagotavlja, da je aparat Saeco vedno pripravljen. Kavo lahko pripravljate neprekinjeno in vam ni več treba čakati med posameznimi pripravami.

Shranite najljubše nastavitve za kavo

Inovativna spominska funkcija z nastavljivo dolžino, močjo in temperaturo vam omogoča, da vedno pripravite popolno kavo povsem po svojem okusu. Pritisnite na gumb in uživajte v okusni kavi iz najljubše skodelice.

Preprečite izgubo toplote in skodelice opremite z našim nastavljivim dulcem

Nastavljiv dulec naših espresso kavnih aparatov je primeren za vse skodelice in preprečuje škropljenje ali hlajenje kave med nalivanjem v skodelico. Zato je espresso vedno postrežen pri idealni temperaturi, aparat pa vedno čist.

Deli za pomivanje v pomivalnem stroju omogočajo enostavno čiščenje

Pladenj za kapljanje in penilnik mleka ali vrček za mleko aparata Saeco lahko priročno pomijete v pomivalnem stroju. S tem prihranite pri času in zagotovite higiensko čiščenje.

Snemljiva kuhalna enota omogoča enostavno čiščenje

Inovativna kuhalna enota aparata Saeco predstavlja osrčje espresso kavnega aparata in zagotavlja samodejno delovanje. Do kuhalne enote lahko glede na model enostavno dostopate s sprednje ali bočne strani. Lahko jo tudi enostavno odstranite za priročno spiranje pod tekočo vodo in tako zagotovite najboljšo higieno.

Samodejno čiščenje in odstranjevanje vodnega kamna zagotavlja vedno čist aparat

Espresso kavni aparat Saeco je zasnovan tako, da ob vklopu ali izklopu kavni tok samodejno očisti z vodo, kar zagotavlja okusno in svežo kavo z vsako skodelico. Z rednim odstranjevanjem vodnega kamna podaljšate življenjsko dobo espresso kavnega aparata. Aparat vas opozori, da morate odstraniti vodni kamen, postopek se začne samodejno, na zaslonu pa se izpišejo sporočila, ko morate posredovati. Odstranjevanje vodnega kamna še nikoli ni bilo tako enostavno.

Samodejni penilnik mleka za okusno spenjeno mleko

Samodejni penilnik mleka, ki je v kavarnah znan kot “aparat za kapučino”, espresso kavnega aparata Saeco omogoča pripravo okusnega kapučina. Penilnik mleko črpa neposredno iz embalaže ter ga samodejno speni in dolije v skodelico. S samo enim dotikom takoj pripravi okusno in kremasto peno

Iskalnik

Povpraševanje

Saeco Aulika Evo Office