PRIPOMOČKI ZA KAVO

Melitta Solo Kavni Aparat

Kavni aprat

Melitta Solo Kavni Aparat

SKU: d41d8cd98f00 Categories ,

Za nakup tega izdelka pošljite povpraševanje.

Ni na zalogi

Ta izdelek trenutno ni na zalogi.

Melitta Solo Kavni Aparat

Melitta SOLO je eden najmanjših popolnoma avtomatskih kavnih aparatov na svetu. Tehnologi v podjetju Melitta so preverjeno razvili vse potrebno, da aparat SOLO pripravi odličen in popolen Espresso napitek! Dimenzije aparata: 20 cm širok, 32,5 cm visok, 45,5 cm globok. Vrhusnki kavni avtomat po super ceni v našem edinstvenem paketu, ki ga ne morete zavrniti: - nakup aparata z 1 letno garancijo, - priklop in nastavitve na najboljšo kavo pripravimo mi, - izberate lahko med različnimi kavami in kavnimi mešanicami iz naše pražarne, - mesečno vam dostavimo sveže pražena kavna zrna iz naše domače pražarne glede na vaše potrebe, - mesečno vam opravimo generalno čiščenje aparata in preventivni pregled, - možen nakup na mesečne obroke. Izberite željeno kavno mešanico, označite koliko kavic v povrpečju dnevno popijete in način plačila kavnega aparata.

Podrobnosti

Purističen in kompakten

Širina 20 cm, višina 32,5 cm, globina 45,5 cm – SOLO® je eden najmanjših popolnoma avtomatskih aparatov za kavo na svetu. A vseeno ima dovolj prostora za visoko kakovostno tehnologijo Melitta.

Aplikacija Companion®

Aplikacija vključuje nasvete in trike za okusne trenutke uživanja ob kavi ter številne storitvene funkcije. Ilustrirana navodila po korakih vas poleg informacij o popolni kavi vodijo tudi skozi programe vzdrževanja. Aplikacija vam pomaga tudi pri razumevanju funkcionalnega stanja vašega kavnega avtomata s pomočjo diagnostičnega orodja.

Sistem za ekstrakcijo arome

Več okusa s predhodnim kuhanjem. Sveže mleto kavo pred dejanskim postopkom kuhanja navlažimo z vodo. Posledično se okusi bolje raztopijo in končajo kje? V vaši kavi, seveda.

Individualna priprava kave

Uživanje v kavi brez kompromisov: izberite moč in temperaturo kave: z enim obratom lahko količino kave prilagodite želeni velikosti skodelice.

Možnost za kuhanje v dve skodelici

Bolje je skupaj – način dvojne skodelice vam omogoča, da hkrati pripravite dve skodelici espressa. Primerna je seveda tudi za tiste, ki pijejo veliko kave.

Po višini nastavljiv izhod za kavo

Za eno ali dve skodelici, vrčke ali kozarce latte macchiato – odtok kave je nastavljiv po višini do 135 mm.

Odstranljiva enota za kuhanje

Celotno enoto za kuhanje je mogoče odstraniti in jo je enostavno očistiti. Tako je dostopna tudi notranjost stroja, zato ga je mogoče brez težav očistiti.

Program samodejnega čiščenja in odstranjevanja vodnega kamna

Komunikacija je vse. Vaš popolnoma avtomatski aparat za kavo vas na zaslonu obvesti, kdaj ga je treba očistiti ali odstraniti vodni kamen.

Vodni filter

Da bo vaš okus kave še boljši, uporabite vodni filter Melitta® Pro Aqua. Še ena prednost – odstranjevanje vodnega kamna je treba opraviti le enkrat letno **. Zakaj? Očitno je – filter čim dlje preprečuje nalaganje apna v vodnem sistemu. ** Na osnovi 120 ml skodelice 6 skodelic na dan in 6-krat zamenjave filtra v skladu s specifikacijami aparata.

EKO MISIJA

To je naša obljuba! In želimo si strank, ki jim prav tako ni vseeno za naše okolje!

Sodobna energetska učinkovitost

Popolnoma avtomatski kavni avtomati Melitta® imajo poleg programiranega načina varčevanja z energijo tudi praktično funkcijo samodejnega izklopa. To vam omogoča, da določite, kdaj se vaš popolnoma samodejni aparat za kavo samodejno izklopi. Napravo lahko seveda tudi z ročnim stikalom 0 W izključite iz napajanja.

Iskalnik

Povpraševanje

Melitta Solo Kavni Aparat