PRIPOMOČKI ZA KAVO

Avt. Aparat Melitta Purista

Kavni aprat

Avt. Aparat Melitta Purista

SKU: 4105280 Categories ,

Za nakup tega izdelka pošljite povpraševanje.

Ni na zalogi

Ta izdelek trenutno ni na zalogi.

Avt. Aparat Melitta Purista

Kot že ime pove, ima Purista® samo eno poslanstvo: pripraviti kavo, tako da v njej lahko res uživamo! Osnova za to - najsodobnejša tehnologija in Melittino posebno znanje na področju priprave kave. Vrhusnki kavni avtomat po super ceni v našem edinstvenem paketu, ki ga ne morete zavrniti: - nakup aparata z 1 letno garancijo, - priklop in nastavitve na najboljšo kavo pripravimo mi, - izberate lahko med različnimi kavami in kavnimi mešanicami iz naše pražarne, - mesečno vam dostavimo sveže pražena kavna zrna iz naše domače pražarne glede na vaše potrebe, - mesečno vam opravimo generalno čiščenje aparata in preventivni pregled, - možen nakup na mesečne obroke. Izberite željeno kavno mešanico, označite koliko kavic v povrpečju dnevno popijete in način plačila kavnega aparata.

Podrobnosti

Nagrada Plus X 2019

Purista® je na največjem svetovnem tekmovanju za inovacije – “Plus X-Award” za tehnologijo, šport in življenjski slog, kar trikrat navdušil sodnike. V kategorijah “visoka kakovost”, “oblikovanje” in “enostavnost uporabe” je prejel priznano “Plus X-Award”. Puristo® je pohvalila komisija strokovnih sodnikov iz 26 panog.

Which? - Best Buy

Dejali so: “Naša strokovna degustacijska skupina meni, da je ta aparat naredil fantastičen, okusen espresso. Je tudi tih, enostaven za uporabo, samodejni programi za čiščenje in odstranjevanje vodnega kamna pa pomagajo, da ga ne boste več imeli.

Glas mlinčka je le šepet

Sedaj si boste vašo najljubšo kavo pripravili že med tem ko drugi še sladko spijo. Vaš popolnoma avtomatski aparat za kavo ima zelo tih mlin s koničnimi rezili, ki kavna zrna hitro in tiho zmelje.

Funkcija za najboljšo kavo

Veste kaj si najbolj želite? V spomin si shranite vašo najboljšo kavico. Nato morate preprosto pritisniti gumb najljubše kave. Ostalo opravi vaš popolnoma avtomatski aparat za kavo.

Vitek čudež

Purista® je resnično tanek – širok le 20 cm! Za visokokakovostno tehnologijo Melitta® ne potrebujemo več prostora.

Aplikacija Companion®

Aplikacija vključuje nasvete in trike za okusne trenutke uživanja ob kavi ter številne storitvene funkcije. Ilustrirana navodila po korakih vas poleg informacij o popolni kavi vodijo tudi skozi programe vzdrževanja. Aplikacija vam pomaga tudi pri razumevanju funkcionalnega stanja vašega kavnega avtomata s pomočjo diagnostičnega orodja.

Uživanje aromatične kave

Novi nadzorni sistem črpalke omogoča idealen čas stika med vodo in kavo. Zdaj lahko uživate v kavni klaskiki, pravem espressu s še bolj razvitimi aromami.

Sistem za ekstrakcijo arome

Več okusa s predhodnim kuhanjem. Sveže mleto kavo pred dejanskim postopkom kuhanja navlažimo z vodo. Posledično se okusi bolje raztopijo in končajo kje? V vaši kavi, seveda.

Nastavljiva jakost kave

Želite močno kavo zjutraj in po možnosti lahko za zvečer? Tako kot želite – intenzivnost jakosti kave je enostavno prilagoditi vašemu trenutnemu okusu od blagega do srednje močnega. Seveda lahko prilagodite tudi količino kave. Spremenljivka – točno takšna, kot vam je všeč.

Pet nastavitev mletja

Kava, kakršna vam je všeč – sveže zmleta iz celih zrn.

Možnost za kuhanje v dve skodelici

Bolje je skupaj – način dvojne skodelice vam omogoča, da hkrati pripravite dve skodelici espressa. Primerna je seveda tudi za tiste, ki pijejo veliko kave.

Po višini nastavljiv izhod za kavo

Za eno ali dve skodelici, vrčke ali kozarce latte macchiato – odtok kave je nastavljiv po višini do 135 mm.

LED zaslon

Samoumevno – LED zaslon z rdečimi simboli omogoča uporabo popolnoma avtomatskega kavnega avtomata preprosto in priročno.

Brez prask!

Novo oblikovan pladenj za odpadno vodo je narejen iz nerjavečega jekla z integriranim visokokakovostnim plastičnim vložkom proti praskam.

Odstranljiva enota za kuhanje

Celotno enoto za kuhanje je mogoče odstraniti in jo je enostavno očistiti. Tako je dostopna tudi notranjost stroja, zato ga je mogoče brez težav očistiti.

Program samodejnega čiščenja in odstranjevanja vodnega kamna

Komunikacija je vse. Vaš popolnoma avtomatski aparat za kavo vas na zaslonu obvesti, kdaj ga je treba očistiti ali odstraniti vodni kamen.

Vodni filter

Da bo vaš okus kave še boljši, uporabite vodni filter Melitta® Pro Aqua. Še ena prednost – odstranjevanje vodnega kamna je treba opraviti le enkrat letno **. Zakaj? Očitno je – filter čim dlje preprečuje nalaganje apna v vodnem sistemu. ** Na osnovi 120 ml skodelice 6 skodelic na dan in 6-krat zamenjave filtra v skladu s specifikacijami aparata.

PRO AQUA filtrirna tehnologija

Če uporabljate filter za vodo Melitta® Pro Aqua, je treba očistiti vodni kamen Barista T Smart® samo enkrat na leto. Filtrirana voda ne samo izboljša kakovost in okus vaše kave, temveč tudi preprečuje, da bi se vodni sistem nabral v vodnem sistemu. (To temelji na pripravi šestih 120 ml skodelic kave na dan in šestkratni menjavi filtra v skladu s specifikacijami aparata.)

Servisni gumb

To je naša obljuba! In želimo si strank, ki jim prav tako ni vseeno za naše okolje!

Sodobna energetska učinkovitost

Popolnoma avtomatski kavni avtomati Melitta® imajo poleg programiranega načina varčevanja z energijo tudi praktično funkcijo samodejnega izklopa. To vam omogoča, da določite, kdaj se vaš popolnoma samodejni aparat za kavo samodejno izklopi. Napravo lahko seveda tudi z ročnim stikalom 0 W izključite iz napajanja.

Iskalnik

Povpraševanje

Avt. Aparat Melitta Purista