Moja košarica (0): 0,00 €

   
Telefon
Pokličite nas

07 346 1450

 
 E-mail
Pišite nam

info@nanni.si

Kava NANNI ESPRESSO GOURMET 250G

Zaloga: Na zalogi

6,65 €

Hiter pregled

Najboljša mešanica izbranih kavnih zrn 100% ARABIKE (najboljša kavna zrna iz priznanih plantaž po svetu), ki premami vse kavne sladokusce.

* potrebna polja

6,65 €

Več pogledov

Dodatne informacije

Ne spreglejte Ne
Pakiranje 250g
VRSTE ČAJEV Ne
Vrste čajev Ne
Kava po pripravi Ne
Po praženju Ne
PRIPOMOČKI Ne

GOURMET je oznaka za najkvalitetnejše kave določenega področja, države oz. regije. V večini so to visokorasle Arabike,  gojene na plantažah izkušenih mojstrov. V sebi nosjio čudovite prepoznavne arome in okuse in jih le redko srečujemo v kavnih mešanicah, saj se v večini pripravljajo kot SAMOSTOJNE KAVE.


Združiti najbojše kave ni enostavno, podobno kot bi hotel združiti najboljše nogometaše na svetu v eno moštvo. Močne karakterje posamezne kave je treba med seboj uskladiti, tako da se arome in okusi med seboj povežejo in lahko odigrajo čudovito sinfonijo.


Nanni GOURMET je tako mehka z izjemnim telesom ter edinstvenimi sladkimi cvetličimi dišavami. V okusu zaznamo pražene manlje skupaj s pridihom karibskega ruma in temne čokolade ki v pookusu spominja na čokolado s prelivom kandirane pomaranče. Espresso kavna mešanica z izredno noto zagotovo ena najboljših na svetu!

GOURMET ARABIKE IZ JAMAJKE BLUE MOUNTAIN, MEHIKE, KOSTARIKE, GUATEMALE, NIKARAGVE, BRAZILIJE, ETIOPIJE, INDIJE
Vse pravice pridržane © Opara d.o.o. Izdelava spletnih trgovin