Moja košarica (0): 0,00 €

   
Telefon
Pokličite nas

07 346 1450

 
 E-mail
Pišite nam

info@nanni.si

GUATEMALA SHB TERESITA

Zaloga: Na zalogi

2,50 €

Hiter pregled

Kava z izrednim okusom, sladka kislina združuje prijetne sadne arome (breskev in posušene fige) s cvetličnimi notami. Pookus je obogaten z sladkimi niansami kakava.

* potrebna polja

2,50 €

Več pogledov

Dodatne informacije

Ne spreglejte Ne
Pakiranje 250g
VRSTE ČAJEV Ne
Vrste čajev Ne
Kava po pripravi Ne
Po praženju Ne
PRIPOMOČKI Ne

Guatemala je med kavnimi navdušenci izredno popularna država. V večini njeno gospodarstvo živi od kave in država tako zelo veliko pozornost namenja v dolgoročni razvoj in kakovost, ki se iz leta v leto kaže na izrednih pridelkih. SHB Teresita je ena od njih. Kavo gojijo na nadmorski višini med 1300 - 1700m v senci dreves.

Ima izreden okus, sladka kislina združuje prijetne sadne arome (breskev in posušene fige) s cvetličnimi notami. Pookus je obogaten z sladkimi niansami kakava.

PRIPOROČILA, DA BO VAŠA KAVA NAJBOLJŠA: 1. Voda je večji del napitka, poskrbite, da bo čista in sveža. 2. Količina vode je odvisna od načina priprave: - turška kava 1 kavna skodelica, - espresso kava 0,3 - 0,5 dcl, - kafetiera 1 kavna skodelica, - filter aparat 2 kavne skodelice. 3. Gramatura kave: 1 čajna žlička oz. 6-8 g na porcijo. 4. Temperatura vode mora ostati pod vreliščem. 5. Sledite navodilom proizvajalca kavnega aparata oz. ostalih pripomočkov za kuhanje kave.
GUATEMALA - REGIJA SANTA ROSA
Vse pravice pridržane © Opara d.o.o. Izdelava spletnih trgovin