Moja košarica (0): 0,00 €

   
Telefon
Pokličite nas

07 346 1450

 
 E-mail
Pišite nam

info@nanni.si

Dostava

Stroški dostave

Pakete pošiljamo v sodelovanju s Pošto Slovenije ter paketnim distributerjem GLS. Pri obeh podjetjih imamo tudi sklenjeno pogodbo o sodelovanju. Poštnina je obračunana na podlagi veljavnega cenika za Poslovne pakete na območju Slovenije.


Pri skupnem nakupu nad 20 EUR (brez vrednosti poštnine) je dostava v Sloveniji brezplačna, pri zneskih nižjih od te vrednosti pa znaša pošnina 3,00 EUR oz. 3,50 EUR v primeru, da paket pošiljamo preko Pošte Slovenija.

V poštnini, ki je samodejno dodana znesku vašega naročila in je posebej specificirana je vštet strošek poštnine, odkupnine in pakiranja ter drugi administrativni stroški.

OPOZORILO!!! 

Ob plačilu PO POVZETJU po povzetju vas bremeni še provizija Pošte Slovenije, ki znaša 1,05 € za pakete v vrednosti do 98 €. Provizijo plačate poštarju posebej, strošek ni vključen v vrednost paketa. GLS vam provizije za plačilo po povzetju ne obračunava.


V spletni trgovini stremimo k najhitrejši možni dostavi naročenega blaga. Večino prejetih naročil do 15. ure skušamo odpremiti še isti delovni dan, razen med vikendi in prazniki. Naročila oddana od ponedeljka do petka do 15.ure, bodo tako odposlana še isti delovni dan, tako da jih lahko pričakujete na vašem naslovu najkasneje v 2-5 dneh. Izjema so le naročila nekaterih visokokakovostnih kav z različnih koncev sveta, ki jih zaradi zagotavljanja svežine, pražene ne skladiščimo. Kavo bomo spražili naslednji delovni dan po oddaji vašega naročila in vam na ta način zagotovili svežino, s katero boste dosegli najboljšo aromo in okus. Čas dobave se tako lahko podaljša za en delovni dan.

DNEVI DOSTAVE:
Med delovniki naročeno blago na naslovu prejemnika v dnevu ali dveh od odpreme blaga. Na osnovi naših dosedanjih izkušenj sta tako od dneva, ko kupec odda naročilo v spletni trgovini, pa do dneva, ko blago tudi dejansko prejme, v običajnih razmerah potrebna do dva delovna dneva. V času praznikov in med vikendi se rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša.

- GLS vas pred dostavo pokliče na kontano številko ter se z vami dogovori o načinu prevzetja paketa.

- Pošta Slovenije - v primeru, da vas ni doma, lahko paket prevzamete na najbljižji poslovalnici Pošte.

.

Vse pravice pridržane © Opara d.o.o. Izdelava spletnih trgovin